Бар
Нашият персонал е обучен да приготвя и сервира топли и студени напитки и питиета.
Зала ресторант
Сервиза се осланя на опита на сервитъорите да работят с индивудуални поръчки на гостите както и на блок маса.
Хигиенизиране на структурите
Всекидневно хигиенизиране на общите площи и хотелските помещения,смяна на бельото и хавлиите в стаите на гостите ,съпроводено с пълна дискретност и коректност от страна на камериерките.
Общи работници
Градинарство /поддръжка на зелените площи /,поддръжка при леки повреди в хотелската структура, изнасяне на мръсното бельо от стаите.
Помощник в кухнята
Персоналът е обучен да помага при подготовката на заготовките,предястия ,салата и всичко необходимо на шеф готвача.
Плонджисти
Миячи на чинии и тенджери.
За повече информация, моля, потърсете ни.